Gå till innehåll
Ljungby Ridklubb
Ljungby Ridklubb

Publicerad: 2022-11-15

Senast uppdaterad: 2022-12-19

Författare: Kansli

Villkor

Att börja rida i Sickinge

Ljungby Ridklubb driver med egna instruktörer ridskoleverksamheten i Sickinge. Vi har olika grupper för såväl vuxna som ungdomar/barn med varierande kunskapsnivå.

Som ny elev får man prova på tre gånger innan man binder sig för hela terminen. Väljer man att inte fortsätta faktureras endast dessa tre gånger.

All fakturering sker i början av terminen och möjlighet till delbetalning finns. Meddela ridskolan via mail eller telefon om du vill delbetala din faktura. Det går också att klicka i delfaktura i Hippocrates.

Obligatoriskt för ALLA som rider i lektionsverksamheten att vara medlemmar i Ljungby Ridklubb, medlemsavgifter samt priser på våra lektioner finns att hitta under fliken priser.

Vid påbörjan av en termin gäller betalning för hela terminen oavsett om man delar upp den, även vid beslut om avhopp. Vid skada krävs läkarintyg.

Vid avbokning för sjukdom måste det ske innan kl.12.00 samma dag för att få rida igen. Igenridning sker i mån av plats max 2ggr/termin och ska avverkas samma termin. Avbokning skall ske till 070-5080002 eller via mail ridskola@ljungbyridklubb.org.se

All ridning i vår verksamhet sker med hjälm och vi ser gärna att du rider med säkerhetsväst, önskvärt för barn/ungdomar upp tom 18 år.

Vi rekommenderar alla elever att införskaffa egen ridutrustning men det finns hjälm samt säkerhetsväst att låna.

Kom i tid till din ridlektion. Du bör vara i stallet 20-30 minuter innan din ridlektion börjar för att göra i ordning din häst/ponny i lugn och ro. Skötsel av utrustning och häst sker av eleven själv, i mån av tid finns instruktör på plats och/eller stallvärdar till hjälp.

Utöver våra ordinarie lektioner kan man även rida i specialgrupper i hopp & dressyr. Förutsatt att man även rider i ordinarie ridgrupp.

Ta kontakt med ridskolan för mer information om våra specialgrupper.

Anmälan och förfrågan som rör lektioner görs via mail till ridskola@ljungbyridklubb.org.se eller via telefon 070-508 00 02

Har vi dina kontaktuppgifter? Har du flyttat, bytt telefonnummer eller kanske ny e-postadress, fyll då i kontaktformuläret och lämna in det på kansliet eller lämna det till din ridinstruktör.

Varje elev ska lämna in nytt kontaktformulär varje år för att vi ska kunna lagra personuppgifter.

Kontaktformulär Pdf, 165.8 kB.