Gå till innehåll
Ljungby Ridklubb
Ljungby Ridklubb

Funktionärer till våra hopptävlingar

Tävling ute

Nu söker vi funktionärer till våra hopptävlingar. Gör en viktig insats för klubben samtidigt som du samlar in några arbetstimmar.

Dags för tävlingar hos Ljungby RIdklubb igen!

När vi nu börjar närma oss maj betyder det också att vårens inomhustävlingar är avklarade och vi flyttar ut tävlingarna till vår fina utomhusbana. Redan nästa helg, den 4-5 maj, kör vi igång med hopptävling för häst med klasser från 100 cm upp till 130 cm.

Vi behöver hjälp både inför och under tävlingarna.

Anmäl dig som funktionär till tävlingarna och samla in några arbetstimmar samtidigt som du gör en viktig insats för klubben. Din insatts som funktionär är oerhört viktig då överskottet av tävlingarna direkt går tillbaka till nya investeringar i LjRK:s verksamhet och anläggning i Sickinge.

För att anmäla sig till ett pass, skicka ett mail till kansli@ljungbyridklubb.org.se så hittar vi en uppgift som passar dig. De flesta uppgifter kräver ingen hästvana. Vid frågor ta kontakt med Hanna på kansliet eller prata med din ridlärare, så kan de hjälpa dig vidare.

Funktionärsschema bana Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Funktionärsschema kafeterian Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Följ gärna LjRK på Facebook också för att hålla er uppdaterade om de senaste nyheterna.

 

Publicerad: 2024-04-26

Senast uppdaterad: 2024-04-26

Författare: Kansli