Gå till innehåll
Ljungby Ridklubb
Ljungby Ridklubb

Hopptävlingar v. 33

Då Värnamo har fått problem med underlaget på sin utebana kommer deras hopptävligar v. 33 köras på Ljungby Ridklubbs anläggning.

VBR

Tävlingarna startar på torsdagen med unghästklasser från 90-130 cm och fortsätter sedan fre-sön med klasser från 110 cm - 140 cm. Dessutom skall DM för Småland avgöras samt sista omgången av Triple Amateur Tour.

Välkommen som deltagare, funktionär eller åskådare!

Meddelande från Värnamobygdens Ryttarförening:

Vi måste tyvärr meddela att vår fantastiska bana inte kommer kunna leverera det underlag som ni, hästarna och tävlingen är vana vid.
Vi har under sommaren stött på problem där vattnet inte rinner ut som det ska och har arbetat hårt för att lösa problemet men sommar och semester har satt en del käppar i hjulet.

Det har varit ett otroligt svårt beslut för oss men för att kunna garantera bra underlag som ni och hästarna ska kunna prestera på har vi beslutat att flytta hela tävlingen till Ljungby Ridklubbs anläggning i Sickinge.

Klasser, priser, Wild Card, finaler i Triple Tour, Smålands-DM och upplägg kommer se exakt likadant ut och ske som planerat.
För er som tidigare tävlat i Ljungby vet om deras tävlingsbana på Expåra Fibersand 60x70m, framridning och framhoppning i ridhus på samma underlag.

Vi kommer flytta med hinder, funktionärer och samma anda vi erbjuder i Värnamo och tillsammans med Ljungby leverera en tävling i absolut toppklass.

Vi har dock en del svårigheter att flytta med sjön i bakgrunden men vår fotograf Christer har lovat att fortfarande ta riktigt bra bilder av samtliga ekipage, vi hoppas på överseende med detta!

För er som bokat box i Engelska stallet och Mobilbox är det en av skillnaderna mellan våra anläggningar och all uppstallning kommer ske i Ljungbys permanenta boxar i stallet strax nedanför backen.

Mer info kommer finnas på tdb samt i ryttarmeddelande.

Välkomna!

Värnamo & Ljungby

 

Publicerad: 2023-08-07

Senast uppdaterad: 2023-08-07

Författare: Kansli