Hoppa till sidans innehåll

Ridläger sommaren 2021


Sommar

SOMMARLÄGER 2021 HOS LJUNGBY RIDKLUBB

 

Träningsläger v25

4 dagars träningsläger. Här fokuserar vi på lite mer avancerad träning i både hoppning och dressyr, även med teoretiska inslag. Enklare övernattning i konferenslokalen kommer att ske. Öppet även för dig med egen häst. Vissa förkunskaper krävs. Lägret avslutas med en tävlingshoppning/dressyr som nära och kära är välkomna att vara med på.

Datum: 21 juni – 24 juni

Förkunskaper: Goda

Pris: 3 900 kronor (500kr i anmälningsavgift faktureras vid anmälan. Resterande summa, faktureras i samband med lägret. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.)

 Hopp

Dagläger v26

Vi rider två pass per dag och blandar uteritt, dressyr, hoppning och teori. Lunch och fika ingår. Finns också möjlighet med övernattning vid intresse. Vi håller på mellan klockan 9–16 och avslutar ridlägret med en uppvisning för nära och kära.

Datum: 28 juni – 2 juli

Förkunskaper: Du bör kunna rida utan ledare i skritt och trav

Pris: 2 500kr (500kr i anmälningsavgift faktureras vid anmälan. Resterande summa, faktureras i samband med lägret. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.)

Alla ponnys är bokade!

 
Hopp

Weekendläger för vuxna v26

Vi träffas på fredagseftermiddagen och rider ett pass och avrundar sedan kvällen med god mat, härligt umgänge och hästsnack! Vem vet, kanske blir det ett dopp någonstans!? På lördagen rider vi ett pass tillsammans innan vi avslutar med lite fika. (Om intresse finns så kan enklare inkvartering i konferenslokalen ordnas.)

Datum: 2 juli – 3 juli

Förkunskaper: Medel

Pris: 1 250kr (400kr i anmälningsavgift faktureras vid anmälan. Resterande summa, faktureras i samband med lägret. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.)

  
Hopp

Dagläger v27 

Vi rider två pass per dag och blandar uteritt, dressyr, hoppning och teori. Lunch och fika ingår. Finns också mäjlighet till över nattning vi intresse. (en natt). Vi håller på mellan 9-16 och avslutar ridlägret med en uppvisning för nära och kära. 

Datum: 5 juli - 8 juli

Förkunskaper: Du bör kunna rida utan ledare i skritt och trav.

Pris: 2 000kr (500kr i anmälningsavgift faktureras vid anmälan.Resterande summa, faktureras i samband med lägret. Anmälningsavgiften återbetalas endast vid uppvisande av läkarintyg.)

Alla Ponnys är bokade!

 
Hopp

Igångsättningsläger (knatteläger) v32

Läger för de allra minsta. Kom och häng med oss i stallet! Vi rider ett pass om dagen, umgås och pysslar med hästarna och hittar även på en massa lek och bus. Lunch ingår. Vi håller på mellan klockan 9–14.

Datum: 11 augusti – 13 augusti

Förkunskaper: Nybörjare

Pris: 1125kr (faktureras)

 

Hopp

Vuxen-/ Ungdomsridning v33

Starta upp höstterminen lite tidigare. Kom och rid ett eller flera pass på våra fantastiska ridskolehästar! I första hand gäller det ridskolans stora hästar, eventuellt någon ponny. Gäller eftermiddag/kväll.

Onsdag: Markarbete

Torsdag: Bom/ Hoppning

Datum: 11 augusti – 12 augusti

Förkunskaper: Medel

Pris: 250kr / tillfälle eller 400kr för samtliga tillfällen. Betalas med swish på plats, bindande anmälan.

 
Hopp

Hyr ”egen häst”

Anmäl ditt intresse av att hyra någon av de lediga ridskolehästarna under de veckor det är läger! De hästar som då inte går med på läger finns möjlighet att hyra. Hyr en vecka eller flera!

Ridning sker när det finns personal på plats eller efter överenskommelse med personalen. Du sköter och tar hand om din ”hyrhäst” som om det var din egen.

Vill man träna för instruktör så finns det även möjlighet att få göra det.

Pris: 220kr/ dag eller 950kr/vecka. Bokar man sen extra lektion tillkommer en extra kostnad på 100kr per lektion.

 

Varmt välkomna med er anmälan till sommarens höjdpunkter!

Trevlig sommar önskar vi dig från Ljungby Ridklubb

Häst

 

 

Kontakta oss

Ljungby Ridklubb

Sickinge

341 91 LJUNGBY

070 508 00 02

Svarar vi ej i telefon är du välkommen att skicka ett sms eller prata in ett meddelande. Lämna namn och telefonnummer så återkopplar vi så fort vi kan!

 

Ridskola

För avbokning och
frågor till ridskolan
070 508 00 02

This is a mailto link

Svarar vi ej i telefon är du välkommen att skicka ett sms eller prata in ett meddelande. Lämna namn och telefon nummer så återkopplar vi så fort vi kan! 

 

Kansli

Kansliet är bemannat:

Mån, Ons, Fre 08,00-12,00

073-8312330

This is a mailto link

Tävling

För frågor angående tävlingar

This is a mailto link

This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Ljungby RK - Ridsport
Sickinge
34191 Ljungby

Kontakt:
Tel: 0738312330, 0705080002
E-post: kansli@ljungbyridklu...

Se all info