Hoppa till sidans innehåll

Villkor


Att börja rida på Sickinge

 

Ljungby Ridklubb driver med egna instruktörer ridskoleverksamheten i Sickinge. Vi har olika grupper för såväl vuxna som ungdomar/barn med varierande kunskapsnivå.

Vi har grupper för såväl barn som vuxna. 

Som ny elev får man prova tre gånger innan man binder sig för hela terminen. Väljer man att inte fortsätta faktureras endast dessa tre gånger. 

All fakturering sker i början av terminen och möjlighet till delbetalning finns. Meddela ridskolan via mail eller telefon om du vill delbetala din faktura.

Obligatoriskt för ALLA som rider i lektionsverksamheten att vara medlemmar i Ljungby Ridklubb, medlemsavgifter samt priser på våra lektioner finns att hitta under fliken priser. 

Vid påbörjan av en termin gäller betalning för hela terminen oavsett om man delar upp den, även vid beslut om avhopp. Vid skada krävs läkarintyg.

Vid avbokning för sjukdom måste det ske innan kl.12.00 samma dag för att få rida igen. Igenridning sker i mån av plats max 2ggr/termin och ska avverkas samma termin. Avbokning skall ske till 070-5080002  eller via mail This is a mailto link

All ridning i vår verksamhet sker med hjälm och vi ser gärna att du rider med säkerhetsväst, önskvärt för barn/ungdomar upp tom 18 år.

Vi rekommenderar alla elever att införskaffa egen ridutrustning men det finns hjälm samt säkerhetsväst att låna. 

Kom i tid till din ridlektion. Du bör vara i stallet 20-30 minuter innan din ridlektion börjar för att göra i ordning din häst/ponny i lugn och ro. Skötsel av utrustning och häst sker av eleven själv, i mån av tid finns instruktör på plats och/eller stallvärdar till hjälp.

Utöver våra ordinarie lektioner kan man även rida i Tränings/tävlingsgrupp i hopp & dressyr. Förutsatt att man även rider i ordinarie ridgrupp.

Ta kontakt med ridskolan för mer information om våra specialgrupper.

Anmälan och förfrågan som rör lektioner görs via mail till This is a mailto link eller via telefon 070-508 00 02

 

Har vi dina kontaktuppgifter? Har du flyttat, bytt telefonnummer eller kanske ny epostadress, fyll då i kontaktformuläret och lämna in det på kansliet eller lämna det till din ridinstruktör.

Varje elev ska lämna in nytt kontaktformulär varje år för att vi ska kunna lagra personuppgifter.

Kontaktformulär

Uppdaterad: 21 JAN 2019 14:53
E-post: Adressen Gömd

 

 

Kontakta oss

Ljungby Ridklubb

Sickinge

341 91 LJUNGBY

070 508 00 02

Svarar vi ej i telefon är du välkommen att skicka ett sms eller prata in ett meddelande. Lämna namn och telefonnummer så återkopplar vi så fort vi kan!

 

Ridskola

För avbokning och
frågor till ridskolan
070 508 00 02

This is a mailto link

Svarar vi ej i telefon är du välkommen att skicka ett sms eller prata in ett meddelande. Lämna namn och telefon nummer så återkopplar vi så fort vi kan! 

 

Kansli

Kansliet är bemannat:

Mån, Tis, Ons, Fre 08,00-12,00

073-8312330

This is a mailto link

Tävling

För frågor angående tävlingar

This is a mailto link

This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
Ljungby RK - Ridsport
Sickinge
34191 Ljungby

Kontakt:
Tel: 0738312330, 0705080002
E-post: kansli@ljungbyridklu...

Se all info