Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgifter 2019


Visst är det roligt att rida och vara med i en bra ridklubb!!

Ljungby Ridklubb är en ideell förening som driver mycket av sin verksamhet med hjälp av frivilligt arbete. Tävlingsverksamheten är en sådan del. Ridskolan och lektionerna för privatryttare sker till stor del av den av klubben anställda personalen. Viss del av spetsträningen för privatryttare köper klubben in av externa utbildare.

OBS! Du som rider på anläggningen måste vara medlem i Ljungby Ridklubb. Medlemsåret är 1/1 - 31/12 

Vad får vi för medlemsavgiften?
Förutom att föreningens medlemmar får tidningen Häst&Ryttare samt en olycksfallsförsäkring och att föreningen får en försäkring, gratis hemsida via IdrottOnline och diverse idrottsrabatter  så blir medlemskapet i Svenska Ridsportförbundet det föreningen gör det till. Det finns möjligheter att söka LOK-stöd, Idrottslyft och andra stöd, föreningen kan arrangera tävling och utbilda funktionärer, ridskolan kan bli kvalitetsstämplad och utbilda/fortbilda sina ridlärare, organisationen erbjuder en uppsjö av utbildningar och aktiviteter samt rådgivning i alla möjliga frågor som rör föreningen och ridsporten. Läs mer i kapitel 1 och 2.

Men föreningen är också med och bidrar till Svensk Ridsport – ju fler vi blir och ju mer vi gör, ju starkare blir ridsporten och desto mer stöd får vi.

Hur hög är medlemsavgiften till Svenska Ridsportsförbundet?
Årsavgiften till Svenska Ridsportförbundet fastställs av förbundsstämman. Årsavgift för 2015, 2016, 2017 och 2018 är 78 kronor per medlem. Till detta kommer en avgift för den gemensamma olycksfallsförsäkringen (45 kronor per medlem 2015). Läs mer om förbundsstämman här och om försäkringen här. 

Av medlemsavgifter som du betalar till Ljungby Ridklubb går direkt 123 kronor/medlem och person till Svenska Ridsportsförbundet.

 

Medlemsavgifter för 2019

Junior: 230:- / år (upp till 18 år)

Senior: 380:- / år (över 18 år)

Familj: 780:- / år

Vid betalning är det viktigt att du anger födelsedatum, adress, e-postadress samt telefonnummer. Det är också viktigt att du i "idrottonline" registrerar dina uppgifter med komplett personnummer då detta behövs för vissa bidragsformer. 

Alla som med privathäst nyttjar anläggningen för ridning på egen hand, träning för instruktör, longering, löshoppning o.s.v måste vara medlemmar i LjRK samt ha löst anläggningskort.

Vid missbruk där medlemsavgift och anläggningskort INTE är löst av nyttjare av anläggningen, kommer helårsavgift samt en faktureringsavgift på 150 kronor att faktureras.

 

Avgifter betalas till Bankgiro 343-2267.


Avgifterna ska betalas utan anmodan. 

Uppdaterad: 07 FEB 2018 13:06 Skribent: Styrelsen, Ljungby Ridklubb

Kontakta oss

Ljungby Ridklubb

Sickinge

341 91 LJUNGBY

070-5080002

 

Kontoret är just nu oregelbundet bemannat. Nås säkrast via mail. Svarar vi ej på telefonen så prata in ett meddelande, lämna namn och telefon nummer så ringer vi upp så fort vi kan. Går Även bra att Skicka ett SMS.

Ridskola
För avbokning och
frågor till ridskolan
070-5080002

This is a mailto link

Kansli

Kansliet är tyvärr inte bemannat dagtid men vi nås lättast via mail.

This is a mailto link

Tävling

För frågor angående tävlingar

This is a mailto link

This is a mailto link

Postadress:
Ljungby RK - Ridsport
Sickinge
34191 Ljungby

Kontakt:
Tel: 037210071, 037282330
E-post: This is a mailto link

Se all info